Indholdsfortegnelse

Hvad lavede du ved 16?

Personligt tilbragte jeg mine weekender med at spille The Sims. Julia Pereira de Sousa, hun har lige vundet sølvmedalje ved OL i 2021 !

Kl. 16 vinder Julia Pereira en sølvmedalje ved OL i 2021

Côte d'Azur-rytteren, der endnu ikke var myndig, udmærker sig i finalen i snowboardcross-begivenheden , natten til torsdag den 15. til fredag ​​den 16. februar.

Hun vandt også rekorden for den yngste franske medaljevinder ved vinterlege i alle kategorier, rapporterer Ski Chrono-webstedet.

Også kaldet bordercross, denne disciplin, der blev introduceret i 2006 ved De Olympiske Lege, kræver stor mestring og meget udholdenhed.

Du kan se hans forestilling på France TV Sport-webstedet eller ved at klikke på billedet nedenfor:

Julia Pereira, talentfuld snowboarder

Julia Pereira de Sousa Mabileau (hendes fulde civile navn) var en af ​​vores 11 franske sportskvinder, der skulle se til OL 2021 i Pyeongchang.

Imidlertid overraskede hun resten af ​​verden i løbet af finalen først og fremmest på grund af sin unge alder, men frem for alt fordi det er hendes første kvalifikation til vinterlege.

Ikke dårligt i hans 16 år.

Interviewet af France Info efter ankomsten til andenpladsen forklarer teenageren, der stadig er i gymnasiet, først at have sigtet mod finalen.

"Medaljen var drømmen" tilføjer hun, øjnene stadig våde, men et smil om hendes læber.

Medaljerne ved OL 2021: og 7 til Frankrig!

Med sit resultat bliver Julia Pereira de Sousa den syvende franske medalje . Endnu en sejr for den unge pige, for hvem spillet slutter efter denne prøvelse.

Den anden franske snowboarder i strid, Chloé Trespeuch, sluttede løbet i femte position. Den 23-årige vandt bronze i Sochi i 2021.

For resten af ​​listen er det italieneren Michaela Moioli, der klatrer på podiets øverste trin og den tjekkiske Eva Samková, der følger Julia på tredjepladsen.